Postzegels
03 644 37 37



Algemene voorwaarden

1.  Leveringskosten
Alle bestellingen worden verzonden met de Belgische Post of TNT Post.


Zie verzendinfo


2.  Leveringstermijn
Bestellingen van postzegels worden zo snel mogelijk ingepakt en verzonden, meestal de dag van ontvangst van de betaling, tenzij anders overeengekomen.
Bestellingen van benodigdheden worden de dag van ontvangst van de betaling ingepakt en verzonden, voor zover ze in voorraad zijn en tenzij anders overeengekomen. Belangrijke bestellingen worden niet per post verzonden maar door ons na afspraak geleverd om beschadigingen en/of diefstal tijdens de verzending te voorkomen.

3.  Prijsopgave en Betaling
Alle prijzen zijn vermeld in Euro, inclusief BTW, en exclusief order- en verzendkosten, tenzij anders vermeld. Bestellingen worden verzonden na ontvangst van de betaling, of kunnen afgehaald worden NA AFSPRAAK.

U kan betalen op rekeningnummer:

IBAN: BE97 0688 9873 6349
BIC:  GKCCBEBB

In de webwinkel aanvaarden wij tevens Visa, Mastercard, Mister Cash/Bancontact, Ideal, Giropay.

4.  Levering
Alle postzegels worden in plastiek verpakt en zorgvuldig verzonden.

5.  Klachten en Aansprakelijkheid
Eventuele klachten dienen binnen de zeven dagen na het tijdstip van aflevering van de goederen, schriftelijk bij Postzegelhandel Abelshausen, te worden ingediend, onder de gespecifieerde opgave van de aard van de klachten ten aanzien van de afgeleverde goederen.
Postzegelhandel Abelshausen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of beschadiging tijdens het transport door De Post of TNT Post.

6.  Teruggaverecht
Als koper hebt u een wettelijk teruggaverecht van 7 dagen.  De koper draagt daarbij alle verzendingskosten.
De verkoper verbindt zich ertoe om de aankoopprijs binnen de 14 dagen terug te betalen.

7.  Annuleren en Retourneren
De klant kan de bestelling annuleren zolang deze nog niet is verzonden. Indien een verzonden bestelling wordt geannuleerd of geweigerd aan te nemen, zijn de bezorgkosten voor rekening van de klant.

8.  Juistheid
De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Postzegelhandel Abelshausen op internet is met de grootste zorg samengesteld. Postzegelhandel Abelshausen kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Postzegelhandel Abelshausen is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten in de prijzen of onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

9.  Toepasselijk recht en bevoegde rechter
Beide partijen zullen alles in het werk stellen om eventuele geschillen op een vriendschappelijke manier op te lossen volgens de geldende verkoopsvoorwaarden. In de veronderstelling dat beide partijen niet tot een vergelijk komen, is enkel het Gerechtshof van Turnhout, in België bevoegd. Enkel de Belgische rechtspraak is van toepassing bij geschillen.

Abelshausen - Hazenstraat 1 - 2340 Beerse - +32 3 644 37 37 - [email protected]


Content